header
Kompetencer
Tømrerarbejde

Vi udfører både fagentrepriser, del-eller totalentrepriser og sætter en ære i at servicerer vore kunder med gennemførte og solide håndværksløsninger.

Vores kundekreds er en bred vifte af private personer og erhvervskunder, men tæller også boligselskaber såvel som den offentlige sektor. Derfor har vi erfaring med en utrolig bred vifte af projekter indefor tømrerarbejde. Det giver os en stor viden, som vi altid bruger når vi starter på nye projekter og når vi skal samarbejde med nye og tilbagevendende kunder.

Geografisk dækker vi hele Sjælland, så lige meget hvor på sjælland du befinder dig, er Buller´s Service en sikker samarbejdspartner, som altid udfører solide og gennemtænkte løsninger.

Buller´s Service kan håndtere alle former for tømreropgaver og vores force ligger i renovering af bygninger.

Til daglig arbejder vi med de fleste typer gulve, montage af vægge/lofter, udskift og montage af vinduer, samt udskiftning af de fleste tagmaterialer. Buller´s Service er vant til håndtering af større skader som brandskader, vandskader samt svampe- og skimmelsager, og har stor respekt for at arbejde i private hjem såvel som i virksomheder.

Snedkerarbejde

Ønsker du et unikt fremstillet skab, eller vil du have restaureret gammelt træværk, så kan Buller´s Service stå for snedkerarbejdet.

Vi har ekspertisen til at løse en bred vifte af opgaver inden for snedkerarbejde af enhver karakter, og du er garanteret kvalitet fra inderst til yderst.

Derfor glæder det os, at flere og flere får øjnene op for disse værdier i en tid, hvor mange af de ting vi omgiver os med, har kortere og kortere levetid. Uanset om der er tale om en lille reparationsopgave eller en større specialopgave, har Buller´s Service den nødvendige ekspertise til at vejlede dig omkring netop dit projekt.

Murerarbejde

Buller´s Service er også et murerfirma, som sætter kvalitet og troværdighed i højsædet.

Går du i byggetanker, men står ellers på bar bund kan vi være behjælpelige helt fra den første idé.

Vi udfører projekter i såvel fag- som hovedentrepriser.

Fleksibilitet og individuelle løsninger er nogle af vores nøgleord. Vi planlægger og udfører hver enkelt opgave efter kundens ønsker og behov.

Det vigtigste for os er at kunne aflevere et stykke kvalitetsarbejde til vore kunder. Et projekt udført i den bedste håndværksmæssige kvalitet, af de bedste materialer og til en konkurrencedygtig pris.